KIRŞEHİR / MERKEZ - Muharrem Sayan İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda hazırlanan programla coşkuyla kutladık.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Can ve mal güvenliğimizi sağlayan, gece gündüz demeden fedakarca görev yapan tüm polislerimizin  Polis Haftası  kutlu olsun.

Ülkemizde her yıl 24 Kasım günü Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır.

Kas

29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında Türkiye genelinde bulunan okullarda Kızılay haftası kutlanmaktadır.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.Yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Anasınıfımızdan Turşu Yapma Etkinliği

Haz

Kırşehir  Milli Eğitim Müdürlüğü 'Her kitap bir dünya projesi' kapsamında okulumuzda uygulamaya koyduğumuz kitap okuma projesi tüm hızıyla devam etmektedir.

Haz

Okulumuz ingilizce öğretmeni Nazlı Şahin ve öğrencilerimizin emek verdiği Her yerde ingilizce projesi etkinliklerimiz

Haz

Okulumuz ana sınıfı öğretmeni Lütfiye KARAKURT tarafından hazırlanan mezuniyet programı gerçekleşti.Öğretmenimize emeği geçen herkese teşekkür ederiz.